• Uitreiking diploma LSR 2 en 3 in Amsterdam Zuid-Oost en Oost

    by  • 25/06/2017 • Afgeronde cursussen en projecten

    Donderdag 29 juni 2016 kregen de geslaagden van de LSR 2 en 3 hun welverdiende diploma! Deze feestelijke gelegenheid vond plaats in het stadsdeelkantoor Zuid-Oost in aanwezigheid van hun familie en vrienden. De uitreiking wordt samen met de afdeling Sport van het stadsdeel Zuid-oost georganiseerd.

    Dinsdag 4 juli konden ook de succesvolle cursisten van de LSR 3 uit stadsdeel Oost hun diploma’s in ontvangst nemen. Deze uitreiking werd georganiseerd in samenwerking met Sportstimulering van het stadsdeel Oost.

      

    Alle geslaagde cursisten hebben hard gewerkt. Ze hebben mooie sportevenementen en activiteiten in hun buurt georganiseerd. Daarnaast hebben ze stagegelopen bij sportverenigingen. De verwachting is dat zij actief blijven in hun wijk en in sportverenigingen.

    Van harte gefeliciteerd!

     

    About