• SporTip verzorgt cursus LSR3 in Amsterdam Oost

    by  • 12/01/2017 • Actueel

    De afdeling Sportstimulering van stadsdeel Amsterdam Oost biedt de cursus Leider Sportieve Recreatie niveau 3 aan aan gevorderde sportleiders (niveau 2) uit stadsdeel Oost. SporTip is trots weer in 2018-2019 deze cursus te mogen verzorgen en doet dat in samenwerking met Ray-Action.

    Betrokken bewoners worden na het behalen van het diploma LSR3 actief in hun eigen wijk. Zij zetten zich in voor jeugd en volwassenen. Daarnaast biedt de LSR3 hen kansen om zich verder te ontwikkelen en vergroten hun arbeidsmarktperspectief.

    In de voorjaarsvakantie 2019 organiseren de cursisten voor de jeugd diverse sportevenementen in hun buurt. Eind maart of begin april doen  de cursisten praktijkexamen in de vorm van een sport- en spelles aan kinderen.

    About