• LSR 2 & 3 2015 in Amsterdam Zuid-Oost afgerond

  by  • 09/09/2015 • afgeronde cursussen

  [ In maart 2016 is de cursus LSR 2&3 gestart in Zuid-Oost. De cursus is volgeboekt. De examens zullen voor de zomervakantie worden afgenomen]

   

  De  cursussen Leider Sportieve Recreatie 2 & 3 werden door Claire Jansen (SporTip) en Rita Gemerts (RAY-action) gegeven en werden afgerond met een diplomauitreiking op 1 oktober 2015.

  In maart 2015 werd gestart met de cursussen LSR 2 & 3. Deze waren vooral bedoeld voor bewoners uit stadsdeel Zuid-Oost, maar ook uit andere stadsdelen zijn er cursisten gekomen voor niveau 3. In de zomervakantie is door cursisten gewerkt bij verschillende sportorganisaties zoals Sciandri, Funtrax en K-Zone.

  De cursisten werkten in de wijk om ervaring op te doen en iets terug te doen voor de wijk. Enkelen hebben hierdoor wekelijks enkele uren betaald werk gevonden. Een goede start is voor het vinden van meer werk in de sport!

  Ricardo in actie

  Ricardo in actie

  Voor de LSR 2 zijn 5 van de 8 deelnemers geslaagd. 11 van de 12 cursisten van de LSR 3 zijn geslaagd. Mooie resultaten voor het werk en de inzet die de cursisten hebben getoond. Gefeliciteerd!

   

  About