• Diploma-uitreiking LSR 3 in Amsterdam Oost maart 2015

  by  • 10/04/2015 • Afgeronde cursussen en projecten • 0 Comments

  IMG_0541IMG_0560

  De cursus die in september 2014 startte in Oost voor Leider Sportieve recreatie (LSR 3) is afgerond. Op 28 januari en 5 februari hebben de praktijkexamens plaatsgevonden in de Wethouder Verheijhal in Amsterdam. 13 cursisten uit alle delen van Amsterdam ontvingen op 30 maart 2015 het diploma LSR 3.

  De LSR 3 biedt een brede oriëntatie in het begeleiden van  sport en recreatie. De cursus is interessant voor iedereen die werkzaam is of wil worden in de recreatieve sport binnen buurt, (sport)vereniging, het welzijnswerk of daarbuiten.

  In deze cursus leert de cursist de verschillende vaardigheden voor het zelfstandig en veilig begeleiden van sport en spelactiviteiten. De competentiegerichte opleiding is ontwikkeld door de stichting NSA voor niveau 2 & 3 en wordt erkend door het ministerie van VWS.

  Cursisten zijn aan het eind van de opleiding in staat om recreatieve behoeften te signaleren bij de diverse doelgroepen en passende sport- en spelactiviteiten te organiseren. Met dit diploma is een Leider sportieve recreatie bevoegd overal zelfstandig recreatieve sport- en spelactiviteiten te leiden, met uitzondering van het onderwijs.

  Algemene informatie over de opleiding

  • Voor de LSR-3 recreatie sportleider dien je minimaal 18 jaar te zijn.
  • De minimale toelatingseis is een VMBO diploma.De gemiddelde opleidingsduur van LSR-3 is 20 weken. Dit is inclusief de beroepspraktijk waarin lessen worden gedraaid.
  • De tijdsinvestering is ongeveer 135  uur.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen; info@sportip.nl

  IMG_0562

   

  About