• Nieuwe sportleiders met diploma LSR 3 op zak in Amsterdam Osdorp

  by  • 28/06/2013 • Afgeronde cursussen en projecten

  De cursus LSR 3 heeft in Amsterdam-Osdorp 13 nieuwe sportleiders opgeleverd.

  Het praktijkexamen is op 28 juni 2012 voltooid op basisschool ‘t Koggeschip in Geuzenveld. De cursisten boden i.p.v. de gymlessen een leuke sport en spelles voor hun examen.  Zij deden dit voor de groepen 5,6 en 8.

  In het nieuwe jaar 2015 staat er een nieuwe cursus op het programma in Nieuw West. De cursus start voor niveau 2 met mogelijkheden om door te stromen naar niveau 3 gedurende de lesperiode. Bij voldoende aanmeldingen gaat de cursus van start.

  zie voor meer info over de cursus van op de Flyer LSR 3 2013

  Heeft u interesse? Stuur een mail naar info@sportip.nl (of mail via het contactformulier).

   

  LSR 3 2013 Osdorp Examenteam lsr 3 Osdorp Abdel in actie

   

  About