• Verslag inspiratiedag in Amsterdam Oost

  by  • 10/01/2013 • Afgeronde cursussen en projecten

  Inspiratiedag voor Amsterdamse ‘oud’ cursisten en sportleiders & begeleiders 

   

  Op zondag 6 januari 2013 was de eerste Inspiratiedag in stadsdeel Oost georganiseerd in samenwerking met afdeling Sport.

  De dag had als thema: Maak van sport & bewegen je werk! Deze eerste zondag van 2013 was goed bezocht door vele oud deelneemsters en geïnteresseerden uit Amsterdam en omgeving.

  De doelstelling om de deelnemers te inspireren is behaald!  Met leuke workshop thema’s over gezondheid, voeding, tips voor het organiseren van activiteiten. En daarnaast was het interessant om te leren hoe je slim gebruik kan maken van social media. Het thema waar voor werd gekozen in assertiviteit waarbij opkomen en durven in te grijpen bij opstootjes momenteel een hot item is. Het was een leerzame workshop waarbij het positief benaderen en het oefenen in de gesprekstechnieken een uitdaging is.

  Daarnaast was er een doe-programma met ‘ropeskipping’ en een demo van Eric met zijn skippingteam. Daarnaast circus Boost die voor de jeugd een workshop organiseerde. En voor de deelnemers op lage drempel leuke tips gaf om te jongleren of een acrogym piramide te bouwen. Je kunt meer dan je denkt, zo bleek!


   

   

   

   

   

   

  About